Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عرق سوز شدن یکی از مشکلات فصل گرما می باشد که باید سریع درمان شود زیرا اگر به درمان عرق سوز شدن توجهی نشود در تابستان اذیت میشوید. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، عرق سوز شدن پوست بدن بر اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید به وجود نمی آید، بلکه زمانی ایجاد می شود که گرمای بیش از اندازه به بدن برسد و بدن با تولید بسیار زیاد عرق، واکنش نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد چاق بیشتر در معرض عرق سوز شدن قرار می گیرند و بیشتر در قسمت های زیر بغل و بین کشاله های ران ایجاد می شود .عرق سوزشدن، مشکلی نیست که لازم باشد برای آن به پزشک مراجعه کنید، راه های آسانی وجود دارد که از بروز آن می توان جلوگیری کرد و با مشاهده ی اولین علامت، با کمک درمان های خانگی آن را از بین ببرید. ابتدا محل عرق سوز شده را با کمی شامپوی بچه و اب ولرم تمیز بشویید وسپس گیاه آلوئه ورا که اثر خنک کنندگی و درمانی پوست را دارد به روی آن بمالید اگر الوئه ورا در دسترس نبود می توانید از ژل آن نیز استفاده کنید.قرار دادن کیسه ی یخ به روی موضع عرق سوز شده نیز باعث خارج شدن پوست از حالت التهاب می شود.خمیری از جوش شیرین و آب و پودر بلغور جو دو سر تهیه کنید و به روی موضع به آرامی بمالید باعث ترمیم پوست می شود و بسیار مفید است.پودر تالک را خریداری کنید و در مواقع عرق سوز شدن پوست با مقداری آب مخلوط کنید تا به شکل رب در بیاید و روی موضع بمالید . حنما از لباس های نخی استفاده کنید و از پوشیدن لباس های تنگ و چسبنده جدا خودداری کنید. هنگامی که پوست شما خشک است هر چند ساعت یک بار مقداری آرد ذرت روی پوست خود بریزید و ماساژ دهید استفاده از کرم ها یا پمادهای ضد التهاب از قبیل هیدروکورتیزون نیز تاثیر زیادی روی از بین بردن التهاب دارد. استفاده از پودر بچه نیز بسیار مفید می باشد برای این کار موضع را تمیز بشویید و خشک کنید سپس پودر بچه را پاشیده و به ارامی روی موضع بمالید و تا یک الی دو ساعت پوستتان را نشویید.در بزرگسالان، عرق سوز به ندرت به مراقبت پزشکی نیاز دارد اما برای بچه های کوچک در صورت تداوم مشکل می بایست به پزشک مراجعه شود.منبع: دکترسلامانتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۶۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مکرون برای روس‌ها رجز می‌خواند؟!

«تشدید موضع گیری‌های ضدروسی مکرون در مدت اخیر تا حدی ریشه در تضعیف نفوذ سنتی فرانسوی‌ها در قاره آفریقا و قدرت‌گیری فزاینده روس‌ها دراین قاره دارد. موضوعی که به یک چالش بزرگ برای پاریس تبدیل شده است.»

به گزارش الف، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در روزها و ماه‌های اخیر، بر شدتِ موضع گیری‌های ضدروسی خود در بحبوحه تداوم یافتن جنگ اوکراین افزوده است. موضوعی که با بازتاب‌های بین‌المللی قابل توجهی نیز همراه شده است. مکرون در یک موضع‌گیری خود تاکید کرده که میزان حمایت‌های تسلیحاتی از اوکراین باید تا جای ممکن افزایش یابد.

با این حال، بخش جنجالی موضع گیری‌های وی که بازتاب‌های فراوانی نیز پیدا کرده، مرتبط با احتمالِ حضور نیروهای فرانسوی در میدان‌های جنگ اوکراین بوده است. در این رابطه برخی مقام‌های روسی خبر داده‌اند که فرانسه یک یگان دو هزار نفری را برای این موضوع آماده کرده است.

جالب است که امانوئل مکرون در موضع‌گیری تاکید کرده که برخی شرکای غربی فرانسه به ویژه در سازمان ناتو نیز با آنچه پاریس در مورد حضور میدانی در جنگ اوکراین می‌گوید، موافق هستند. با این همه، در سوی دیگر این ماجرا، دولت روسیه هشدار داده که طرح مسائلی از این دست بسیار خطرناک است و در صورت تحقق می‌تواند فرانسه و اهداف فرانسوی را به اهدافی مشروع برای روسیه تبدیل کند.

با این همه، یک سوال مهم و محوری مطرح می‌شود که علت طرح موضع‌گیری‌های اینچنینی رئیس جمهور فرانسه چیست؟ به نظر می‌رسد در پاسخ به این پرسش بایستی دو مولفه را مد نظر قرار داد.

اولا، این قبیل موضع گیری‌های رئیس جمهور فرانسه تا حدی ریشه در نگرانی‌های جدی پاریس در مورد نفوذ فزاینده روسیه در قاره آفریقا و محدود کردن نفوذ سنتی فرانسه در این قاره دارد. توجه داشته باشیم که قاره آفریقا در ماه‌های گذشته شاهد چندین کودتا درکشورهایی نظیر بورکینافاسو، مالی، نیجر، چاد و گابن بوده که در تمامی آن‌ها، حضور سنتی فرانسه در این کشور و البته نخبگان وابسته فرانسوی‌ها به شدت به خطر افتاده‌اند و در عوض، روسیه توانسته جای پایِ خوبی را در این قبیل کشورهای آفریقایی کسب کند.

مساله‌ای که نگرانی عمیق پاریس را به همراه داشته و حتی شاهد بوده‌ایم که برخی مقام‌های ارشد روسی نظیر ولادیمیر پوتین نیز به صراحت به این مساله اشاره داشته و تاکید کرده‌اند که فرانسوی‌ها این پالس را به مسکو داده‌اند که با موضع گیری‌های تهاجمی اخیر خود به نوعی سعی دارند این هشدار را به روسیه برسانند که این کشور باید به حوزه نفوذ آن‌ها در دیگر مناطق جهان احترام بگذارد.

دوم اینکه در صحنه سیاست داخلی فرانسه، جریان راست این کشور و به طور خاص راست‌های افراطی، تا حدی به صورت سنتی پیوندهایی را با روسیه دارند. آن‌ها حتی در مورد جنگ اوکراین نیز موضع گیری‌های دوپهلویی را اتخاذ کرده و چندان با موضع رسمی دولت مکرون در رابطه با این جنگ همراهی نمی‌کنند.

در این چهارچوب، مکرون و دیگر جریان‌های سیاسی همراه با وی در صحنه قدرت سیاسی فرانسه، پیروزی روسیه در اوکراین را یک سناریوی خطرناک برای خود ارزیابی می‌کنند. سناریویی که می‌تواند موضع و جایگاه آن‌ها در صحنه سیاست داخلی فرانسه را به نفع مخالفان و رقبای آن‌ها در جریان راست افراطی این کشور تضعیف کند. فراموش نکنیم که در جریان انتخابات ریاست جمهوری اخیر فرانسه نیز شاهد بودیم که مکرون با اختلاف نه چندان زیادی توانست نامزد اصلی راست‌های افراطی یعنی مارین لوپن را شکست دهد. موضوعی که زنگ هشدار را برای مکرون و متحدانش به صدا درآورده است.

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • جدیدترین موضع گیری السودانی درباره جنگ غزه
  • اگر این سردرد‌ها را دارید حتما به پزشک مراجعه کنید
  • چرا مکرون برای روس‌ها رجز می‌خواند؟!
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • موضع جالب برادر همسر رهبر انقلاب درباره فیلترینگ
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین