Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-09@00:16:55 GMT

راه‌هایی برای پیشگیری و درمان عرق سوز

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۰۳۶۲

راه‌هایی برای پیشگیری و درمان عرق سوز

حتما وقتی نوزادی را در آغوش گرفته‌اید یا زمانی که او را نوازش می‌کنید متوجه لطافت بی حد پوستش شده‌اید. بنابراین باید بدانید که برای مراقبت از چنین پوست لطیفی چه کارهایی انجام دهید. یکی از حساس‌ترین بخش‌های پوست نوزادان نواحی شکم، پاها و باسن آنهاست. این بخش‌ها به دلیل قرار گرفتن در معرض رطوبت ادرار و مدفوع، آسیب‌پذیرتر است به همین دلیل عرق سوز و حساسیت‌های پوستی مشکلی شایع بین نوزادان ۴ تا ۱۵ ماهه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشگیری از عرق سوز با انتخاب پوشک مناسب

 

برای پیشگیری از ابتلا به عرق سوز پوشکی، باید بصورت مرتب پوشک‌ بچه را عوض کنید. هر چند انتخاب  پوشک بچه خوب با جذب بالا به پیشگیری از عوارض پوستی کمک زیادی می‌کند اما حتی بهترین پوشک بچه هم برای محافظت از پوست کودک نیازمند تعویض به موقع هستند.

 

پوشک‌ پریمیوم کر پمپرز طراحی شده با نشانگر رطوبت به شما کمک می‌کند تا بلافاصله بعد از خیس شدن پوشک، نسبت به تعویض آن اقدام کنید. این پوشک‌ها همچنین با نرمی فوق‌العاده‌شان از پوست لطیف بچه‌ها مراقبت می‌کنند.

 

درمان عرق سوز پوشکی

 

متاسفانه ۲۵ درصد بچه‌ها در سراسر دنیا به عارضه‌های پوستی ناشی از استفاده پوشک دچار می‌شوند. بنابراین باید با راه‌هایی برای کمک به درمان فوری این مشکل آشنا باشید تا پس از عرق سوز شدن پوست کوچولو به درمان او کمک کنید.

 

در زمان بروز عارضه‌های پوستی، پوشک‌ را در فواصل زمانی کوتاه‌تری عوض کنید و تا حد ممکن رطوبت را از پوست او دور نگه دارید.

با ملایمت، نواحی زیر پوشک را با آب و یک پارچه ی نرم، تمیز کنید، یا از دستمال‌های مرطوب ملایم  استفاده کنید.

با گذاشتن و برداشتن دستمال، پوست کودک را خشک کنید. دستمال را به پوست کودک نکشید. اجازه دهید تا پوست آن ناحیه در معرض هوا بطور کامل خشک شود.

 

چگونه از پوست کودک محافظت کنیم ؟

 

با ملایمت لایه‌‌ای نازک از پماد‌های محافظت کننده مثل کرم زینک اکسید یا وازلین روی پوست کودک بمالید.با استفاده از پوشک نرم، جاذب و با کیفیتی که رطوبت را جذب می‌کند، پوست را خشک نگه دارید.مطمئن شوید که پوشک بچه بیش از حد محکم بسته نشده است تا رطوبت با پوست فاصله داشته باشد.

 

در موارد زیر با پزشک خود صحبت کنید:

 

زخم‌ها شدید هستند، تاول میزنند یا خونریزی دارند

 

عارضه‌های پوستی ظاهر غیرطبیعی دارد

 

جوشهای عرق سوزی حتی با مراقبت اضافی ( بیشتر) هم بهبود پیدا نمی‌کنند

 

پیشنهاد می شود خرید پوشک اصل را تنها از نمایندگی پوشک بچه انجام  دهید  تا از اصالت و کیفیت پوشک اطمینان و بهترین پوشک بچه را انتخاب کنید.

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۰۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل