Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-09@00:24:16 GMT

درمان های خانگی برای مقابله با عرق سوز شدن بدن

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۷۲۸۲۹

درمان های خانگی برای مقابله با عرق سوز شدن بدن

رکنا: بهترین روش برای از بین بردن عرق سوز شدن بدن درمان های خانگی است.

در اثر گرمای زیاد و طولانی مدت هوا و یا تعریق بیش از حد پوست دچار بیماری عرق سوزی می شود که می توان با درمان خانگی و بدون مراجعه به پزشک Doctor آن را برطرف کرد.

درمان خانگی عرق سوزی با این روش ها:

عرق سوز

عرق سوز شدن پوست بدن بر اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید به وجود نمی آید، بلکه زمانی ایجاد می شود که گرمای بیش از اندازه به بدن برسد و بدن با تولید بسیار زیاد عرق، واکنش نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد چاق بیشتر در معرض عرق سوز شدن قرار می گیرند و بیشتر در قسمت های زیر بغل و بین کشاله های ران ایجاد می شود .عرق سوزشدن، مشکلی نیست که لازم باشد برای آن به پزشک مراجعه کنید، راه های آسانی وجود دارد که از بروز آن می توان جلوگیری کرد و با مشاهده ی اولین علامت، با کمک درمان های خانگی آن را از بین ببرید.

درمان خانگی عرق سوز شدن

* ابتدا محل عرق سوز شده را با کمی شامپوی بچه و اب ولرم تمیز بشویید وسپس گیاه آلوئه ورا که اثر خنک کنندگی و درمانی پوست را دارد به روی آن بمالید اگر الوئه ورا در دسترس نبود می توانید از ژل آن نیز استفاده کنید.

* قرار دادن کیسه ی یخ به روی موضع عرق سوز شده نیز باعث خارج شدن پوست از حالت التهاب می شود.

* خمیری از جوش شیرین و آب و پودر بلغور جو دو سر تهیه کنید و به روی موضع به آرامی بمالید باعث ترمیم پوست می شود و بسیار مفید است.

* پودر تالک را خریداری کنید و در مواقع عرق سوز شدن پوست با مقداری آب مخلوط کنید تا به شکل رب در بیاید و روی موضع بمالید .

* حتما از لباس های نخی استفاده کنید و از پوشیدن لباس های تنگ و چسبنده جدا خودداری کنید.

* هنگامی که پوست شما خشک است هر چند ساعت یک بار مقداری آرد ذرت روی پوست خود بریزید و ماساژ Massage دهید.

* استفاده از کرم ها یا پمادهای ضد التهاب از قبیل هیدروکورتیزون نیز تاثیر زیادی روی از بین بردن التهاب دارد.

* استفاده از پودر بچه نیز بسیار مفید می باشد برای این کار موضع را تمیز بشویید و خشک کنید سپس پودر بچه را پاشیده و به ارامی روی موضع بمالید و تا یک الی دو ساعت پوستتان را نشویید.

در بزرگسالان، عرق سوز به ندرت به مراقبت پزشکی نیاز دارد اما برای بچه های کوچک در صورت تداوم مشکل می بایست به پزشک مراجعه شود.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

تجاوز معلم جوان به دختر 12 ساله درمدرسه!/ زایمان این دختر رازتلخی را فاش کرد

ناگفته های تلخ زن ایرانی از آنتالیا / من و 2 دخترم گرفتار ارتباط سیاه شدیم!

هولناک ترین عشق یک زن به شوهرش+عکس

بلای وحشتناک که بر سر الهام نوعروس جوان در مراسم شیرینی خوران خواهر شوهر آمد

افسانه، جلیل را به خانه کشاند / شوهرش ثانیه شماری می کرد!

دختر نوجوان مرد منحرف را بدجوری کتک زد! +تصویر

سارا دخترش را به مرد شیطان صفت فروخت! + عکس

تجاوز وحشیانه به زن جوان پشت شمشاد ها پارک! + عکس جوان شیطان صفت

دختر 17 ساله 4 بسته پفک بزرگ خورد و دیگر کیسه صفرا ندارد ! + عکس

دوربین مخفی مرد شیطان صفت در حمام زنانه +عکس

این زنان را می فروختند ! / قهقهه های مردان بی حیا را ببینید ! + فیلم (14+)

2 مرد بی حیا در پارک به پسر 10 ساله هم رحم نکردند + تصویر

مخفیگاه این مرد فراری کجاست؟! / لحظه قتل خونین را ببینید! + عکس و فیلم

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت مهم ترین های 24 ساعت پزشک Doctor چاق ماساژ Massage پزشکی پزشک درمان نور خورشید آب پزشکی عرق سوز شدن عکس دختر فیلم جوان آزار و اذیت ایران تصاویر تعرض واکنش دستگیر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۷۲۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، احتمالا درباره اینکه شب‌ها نباید با آرایش به تختخواب برویم، زیاد شنیده‌اید، اما در مورد رفتن به باشگاه ورزشی با آرایش چطور؟

بیشتر بخوانید: راهکارهایی برای درمان خشکی پوست در زمستان

طبق مطالعه‌ای که به‌تازگی در مجله زیبایی پوست (Journal of Cosmetic Dermatology) منتشر شده، برای سلامت پوست واقعا مهم است که با آرایش به باشگاه بروید یا بدون آرایش.

هافینگتون پست به نقل از دانگسون پارک، نویسنده این مطالعه از دانشگاه ملی آموزش کره جنوبی، نوشت که برای سلامتی پوست بهتر است با صورت تمیز ورزش کنید.

این مطالعه با شرکت ۴۳ داوطلب نشان داد که پوست افرادی که کرم پودر داشتند، در مقایسه با افراد دارای پوست تمیز، رطوبت بیشتری را در خود نگه می‌دارد. این می‌تواند به این معنی باشد که عرق نمی‌تواند به آن اندازه‌ای که باید از زیر محصولات آرایشی تبخیر شود.

بر اساس این مقاله، استفاده از کرم پودر حین ورزش هوازی می‌تواند چربی پوست را نیز کاهش دهد و باعث خشکی آن شود.

علاوه بر این، آرایش می‌تواند منافذ پوست را مسدود کند.

دکتر جاستین هگزتال، مشاور پوست شرکت بهداشتی لاروش پوزای، به وب‌سایت «سلامت زنان» (Women’s Health) گفت که چنین شرایطی می‌تواند به جوش‌هایی که به «آکنه ورزشی» مشهورند، منجر شود.

به گفته او، منافذ مسدودشده وقتی با چربی پوست پر می‌شوند و در معرض هوا نیستند، سفید و ناهموار به نظر می‌آیند. این منافذ در نهایت ممکن است ملتهب شوند و اینجا است که پاپول‌ها (جوش‌هایی به شکل برجستگی قرمز)، پاسچول‌ها (جوش‌های سرسفید) و گاهی اوقات کیست‌های عمیق‌تر ظاهر می‌شوند.

برای آرایش کردن اصرار دارید؟

اگرچه ورزش کردن با پوست تمیز بهترین حالت برای سلامتی پوست است، اگر بدون آرایش راحت نیستید، می‌توانید با حداقل آرایش ضمن اینکه احساس بهتری پیدا می‌کنید، آسیب کمتری به پوست وارد کنید.

برای این حالت، آرین گیلبرت، متخصص پوست، پیشنهاد می‌دهد که قبل از تمرین، صورتتان را با یک شوینده ملایم بشویید تا مطمئن شوید منافذ پوستتان تمیز است و آرایش نمی‌تواند باکتری‌های زیادی را روی آن حبس کند.

علاوه بر این، او توصیه می‌کند از کرم‌پودر و هر محصول چرب و سنگین استفاده نکنید، تا مانع خروج عرق و سموم از پوست نشوید که نتیجه آن ایجاد جوش سرسیاه و آکنه است.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1229672 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • دمنوش‌هایی برای جلوگیری از ریزش مو
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • نحوه جدا کردن حرفه ای پوست هندوانه (فیلم)
  • چند باید علمی برای حمام رفتن
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • با پوست گردو، اسپیکر بلوتوث آر جی بی بسازید(فیلم)